Domotica


gedreven in domotica

Inspelen op uw wensen bij het aanbieden van domotica en deze installeren. Gedreven in bedrade en draadloze systemen.

Huisautomatisering in de puurste vorm. Makkelijk en veilig vanaf elke gewenste plek controle hebben over uw elektrische toepassingen in en rond het huis. Wat begint bij bediening van zonwering en automatisch alarm tot verwarming uit wanneer de ramen openstaan. Domotica heeft de toekomst in comfort en veiligheid.


Gedreven in alles wat we doen.

Of het nu gaat om advies, ontwerp, uitvoering of onderhoud. We gaan voor het maximale comfort voor onze opdrachtgevers. We gaan verder dan normen voorschrijven, verder gaan de opdrachtgever mag verwachten. We zijn betrokken vanaf het moment wanneer plannen ontstaan, gedreven om hierbij het beste in onszelf én uit de wensen van onze opdrachtgevers naar boven te halen.


Wie is JMF techniek

JMF Techniek heeft een heldere kijk op toepassingsmogelijkheden, duurzaamheid én energiebesparing. Zo adviseren we, installeren we, onderhouden we met het oog op de toekomst.

We zijn professionals, teamplayers en altijd leergierig naar het optimaal bedienen van onze opdrachtgevers. Wij zijn er voor de mensen, niet andersom, met dromen, doelen en wensen om dingen anders, liefst beter te doen.

Onze opdrachtgevers inspireren ons tot het bedenken en realiseren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen.

We bieden plek voor ontwikkeling, geven initiatief een podium, respecteren zelfstandigheid en streven ten alle tijden naar een duurzame relatie.