Duurzame techniek


gedreven in duurzame techniek

Energiebesparing wordt werkelijkheid, waar het begint bij bewustwording.

Met installaties die continue inzicht geven in energieverbruik, maar ook de opbrengst van energie die voortvloeit uit bijvoorbeeld zonnepanelen in kaart brengen. Slimme elektrotechnische installaties die alleen verbruiken wanneer ook echt aanwezigheid wordt gemeten.

Gedreven in een passend advies en installatie om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten.


Gedreven in alles wat we doen.

Of het nu gaat om advies, ontwerp, uitvoering of onderhoud. We gaan voor het maximale comfort voor onze opdrachtgevers. We gaan verder dan normen voorschrijven, verder gaan de opdrachtgever mag verwachten. We zijn betrokken vanaf het moment wanneer plannen ontstaan, gedreven om hierbij het beste in onszelf én uit de wensen van onze opdrachtgevers naar boven te halen.


Wie is JMF techniek

JMF Techniek heeft een heldere kijk op toepassingsmogelijkheden, duurzaamheid én energiebesparing. Zo adviseren we, installeren we, onderhouden we met het oog op de toekomst.

We zijn professionals, teamplayers en altijd leergierig naar het optimaal bedienen van onze opdrachtgevers. Wij zijn er voor de mensen, niet andersom, met dromen, doelen en wensen om dingen anders, liefst beter te doen.

Onze opdrachtgevers inspireren ons tot het bedenken en realiseren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen.

We bieden plek voor ontwikkeling, geven initiatief een podium, respecteren zelfstandigheid en streven ten alle tijden naar een duurzame relatie.