Elektrotechniek


gedreven in elektrotechniek

Het fundament voor duurzame en doelmatige installaties. Vanaf de energieaansluiting verzorgt JMF de volledige elektrotechnische installatie. Verlichting brengt meer dan licht op plaatsen waar niet voldoende daglicht is. Licht zorgt voor beleving, veiligheid en comfort.

Met een heldere kijk op toepassingsmogelijkheden, duurzaamheid en energiebesparing adviseren we, onderhouden we en bieden we gedreven service bij uw projecten.


Gedreven in alles wat we doen.

Of het nu gaat om advies, ontwerp, uitvoering of onderhoud. We gaan voor het maximale comfort voor onze opdrachtgevers. We gaan verder dan normen voorschrijven, verder gaan de opdrachtgever mag verwachten. We zijn betrokken vanaf het moment wanneer plannen ontstaan, gedreven om hierbij het beste in onszelf én uit de wensen van onze opdrachtgevers naar boven te halen.


Wie is JMF techniek

JMF Techniek heeft een heldere kijk op toepassingsmogelijkheden, duurzaamheid én energiebesparing. Zo adviseren we, installeren we, onderhouden we met het oog op de toekomst.

We zijn professionals, teamplayers en altijd leergierig naar het optimaal bedienen van onze opdrachtgevers. Wij zijn er voor de mensen, niet andersom, met dromen, doelen en wensen om dingen anders, liefst beter te doen.

Onze opdrachtgevers inspireren ons tot het bedenken en realiseren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen.

We bieden plek voor ontwikkeling, geven initiatief een podium, respecteren zelfstandigheid en streven ten alle tijden naar een duurzame relatie.