Installatietechniek


gedreven in installatietechniek

Het vakkundig inrichten en beheren van installaties. Werktuigbouwkundige installaties vormen een wezenlijk onderdeel van elk gebouw of woningen moeten dan ook professioneel en naar behoren worden geïnstalleerd. Uw gebouw of woning moet immers warm of indien nodig koel zijn, over warm en koud water beschikken en heeft sanitaire voorzieningen nodig. Luchtkwaliteit is belangrijk en geventileerde ruimtes dragen bij aan uw woon-werkcomfort. Logische basisvoorwaarden, echter de invulling ervan vraagt kennis en expertise.

We helpen onze opdrachtgevers de technische toepassingen zo optimaal mogelijk in te vullen. Van ontwerp tot realisatie.


Gedreven in alles wat we doen.

Of het nu gaat om advies, ontwerp, uitvoering of onderhoud. We gaan voor het maximale comfort voor onze opdrachtgevers. We gaan verder dan normen voorschrijven, verder gaan de opdrachtgever mag verwachten. We zijn betrokken vanaf het moment wanneer plannen ontstaan, gedreven om hierbij het beste in onszelf én uit de wensen van onze opdrachtgevers naar boven te halen.


Wie is JMF techniek

JMF Techniek heeft een heldere kijk op toepassingsmogelijkheden, duurzaamheid én energiebesparing. Zo adviseren we, installeren we, onderhouden we met het oog op de toekomst.

We zijn professionals, teamplayers en altijd leergierig naar het optimaal bedienen van onze opdrachtgevers. Wij zijn er voor de mensen, niet andersom, met dromen, doelen en wensen om dingen anders, liefst beter te doen.

Onze opdrachtgevers inspireren ons tot het bedenken en realiseren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen.

We bieden plek voor ontwikkeling, geven initiatief een podium, respecteren zelfstandigheid en streven ten alle tijden naar een duurzame relatie.